Ona ima 76, a on 19 godina te su zajedno u VEZI! Sada očekuju zajedno bebu, a kada je ISTINA izašla na vidjelo svi su bili zgroženi! (FOTO)

Mnogo je različitih dešavanja na Balkanu ali samim time i na cijelom svijetu te tako sve te informacije mi dijelimo sa vama. Međutim prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge ostavila bez riječi i kada su ovo vidjeli bili su u šoku. Radi se o tome da je ovo priča o jednom paru koji je jako poznat na društvenim mrežama a evo o čemu se radi.

Naime, ono su posebni zbog toga što ona ima čak 76 godina dok njen partner je od nje mlađi preko 5 decenija. Dakle, on ima samo 19 i zbog toga ih mnogi prate. Tako prije par dana oni su objavili informaciju koja je sve zgrozila sve a to jeste da je ona trudna te samim time njih dvoje sada zajedno očekuju dijete. Međutim mnogi ljudi u komentarima su krenuli da pišu nešto što je sve šokiralo.

Radi se o tome da mnoge govore kako je to sve lažno, dok sa druge strane imaju oni koji vjeruju kako je ona jako bogata te da je on sa njom samo kako bi dobio svo njeno nasljedstvo. Šta je prava istina i šta se krije iza njihove priče nikome nije jasno a ukoliko saznamo neke nove detalje podijelit ćemo ih sa vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *