Ona je osam čehni belog luka stavila u 1 l vode i onda joj se dogodilo ČUDO! Celo telo joj je zahvalno bilo a ona je ovo radila konstantno sedam dana ujutro (RECEPT)

Dosta ljudi se odlucili da ovu mjesavinu koriste u onom trenutku kada im se desi da se pojave prvi simptomi prehlade a ono sto vam je potrebno da spremite ovu smjesu jeste oko 8 komada čena bijelog luka i 1 litar vode. Bijeli luk morate da ocistite i svako ceno treba da prepolovite te isperete malo vodom i ostavite u teglu. Na sve to ide jedan litar vode i teglu zatvorite pa je stavite u frizider na sat vremena prije nego li krenete koristiti.

Kada odlucite da ovu mjesavinu koristite onda je ptorebno da jednu cetvrtinu solje ove vode pomjesate sa soljom obicne vode. Ovo je lijek koji ce te prvi dan piti na sat vremena i po novu dozu tokom dana a onda drugi dan je potrebno da ovu mjesavinu pijete svaka dva sata.

Nakon toga mozete da ovu mjesavinu konzumirate par dana na dan a 4-ti dan napravite novu dozu te je koristite u sledecim danima to je uvijek obavezno da mjesavina uvijek i svo vrijeme bude u frizideru.