Umjesto da organizuje slavlje Miroslav Ilić kuka i hvata se za glavu- Velika tuga pokvarila porodičnu sreću, ne vidi izlaz (FOTO)

Nedavno je proslava prvog rođendana nuke Miroslava Ilića i tada je tu vladala i sreca i radost i tuga. iako je događaj stvarno bio ispunjen sa radošču prošaran je i sa tugom i proslavljeni pjevac nije imao priliku da upozna kcerku svog vanbtacnog sina malenu Evu. Nedavnom presudom Višeg suda u Beogradu zvanicno je priznala očinska figura između Devina i MIROSLAVA.

Vrijeme donosenje ove presude je da se poklopi sa Evinim rođendanom. Uprkos svim potvrdama suda, muzičar i dalje ne vidi ne zna kako da prizna ovu realnost sto ga je navelo da je pravo vrijeme da razmisli sada o svojim narednim koracima.

Nakon odluke suda Mirjana je na svom Facebook profilu izrazila zahvalnost medijima na podršsci tokom cijelog sudskog postupka te je ona obecala da ce se zalagati za reforme u pravnom sistemu.

Nedavno je na svom profilu postavila sliku na kojoj je pored Miroslavljeve unuke Eve koja biljezi proslavu rodjendana i to njen prvi. Kako je Mirjana stigla porukom do Devina a jedan od pratilaca nije mogao da ne ostavi komentar na sliku i rekao je da Eva ima iste oci kao Miroslav.