Ona je plaćena od nekoga da bi mene sabotirala-Dara Bubamara o svađi sa SEKOM ALEKSIĆ! “Pravila se da mi je drugarica a ja u tom trenutku sam bila u bolnici.”

Dara Bubamara je sada u jednoj od emisija govorila o svom privatnom zivotu kao i svim intimnim odnosima ali je sada i spomenula razlog svadje sa Sekom Aleksić i šta se sve tu dešavalo.

Da li znate tko vas od kolega cini nesretnim- bilo joj je pitanje!

Srećom trenutno zivim u Novom Sadu i sada sada u drugom svijetu. Ne provodim vrijeme po kafanama. Povremeno ručak sa bliskim ljudima  ali se uglavnom ne druzim puno. Neko me povrijedio i svi znaju ko je to. To je osoba koja se pretvarala da mi je prijetelj. Ali samo sedam dana prije mog koncerta ona je odrzala koncert dok sam ja bila u bolnici. Mislim sada na Seku Aleksic. SVE smo bile tu kada sam ja u Amidzi show najavila svoj koncert u novembrau ali ona je iskoristila priliku pa sve zakazala sedam dana prije mog.

Nazvala sam je i pitala “hej sta se dešava? a ona se pravila da ne zna sta se desava. Rekla sam joj da je tada moj koncert i da je najavljen davno. Vjerujem da sve je ovo izaslo iz osjecaja ljubomore. Mozda je imala sponozore koji su platili da se sabotiram ja.

Ja mogu da kazem sada pouzdano da ni ti jedan pjevac nije organizovao ovako koncert bez puno sponzora. Napravila sam spektakl. Ja sam pobjedila  dok je njen koncert bio skoman događaj sa malo svjetla i pjevanjem koje je osrednje. Stvarno je to sve bilo strasno. Neki su me cekali da se ja predam. Saboraza se i dan danas nastavla.