Prevario sam suprugu sa njenom sestrom a onda me dočekala ova poruka na stolu! STIDIM SE IZACI I NA ULICU, što mi je to trebalo?

Prevare koje su oko nas i one koje se dešavaju u braku su stvarno jako cesto. u javnosti mozemo mnogo toga da vidimo u slucajevima Dragane Mirkovic kao i Tonija Bijelica. Bili su skupa i sada su otkrili da je on zadnje tri godine varao i da je bio u ljubavnoj vezi sa nekom drugom.

Ono sto je sve potreslo jeste njegovo prizanje da je bio nevjeran i to sa sestrom i odlucioo je da predlozi sestri da se presele za drugi grad kako bi oni sada skupa poceli novi zajednicki zivot drugaciji i bolji i daleko do svih.

Ženino pismo koje je stiglo je sve iznenadilo i svam nije mogao da vjeruje da ce supruga ovako da odreaguje:

Dragi moj,

sigurna sam da si imao sjajno iskustvo prilikom zblizavanja sa mojom bracom ali naravno i mojim sestrama.Mozda sam ti ovo izbjegla spomenuti ali msilim da bi trebala sada da ti kazem i da to znas. Naiem mojoj sestri Kari je prilikom rođenja dodjeljen muski pol ali je odlucila da predje na svoj trenutni spol koji ima. Sada zelim da vam kazem da vam zelim nastavak uzivanja i srece!