Ona je ubijena od strane snahe nakon ŽESTOKE SVAĐE! Ovo je razlog sukoba na kraju sa smrtnim ISHODOM (FOTO)

Desila se velika tragedija kada je Bajra Lakota koja ima 66 godina i mjestanka iz sela kod Sjenice izgubila zivot nakon sto se desila zestoka svadja sa snahom za koju se vjeruje da ju je smrtnu ranila nozem. Nakon incidenta njena snaha je pobjegla odmah sa lice mjesta i bila je oblivezan sa krvi i skonila se u jedan hotel, Njen bijeg je jako kratko trajao jer su vlasti toliko brzo uhvatili.

Osumnjicena je sinoc uhvacena u hotelu u blizini autobuske stanice a o tome se mnogo govorilo. Navodno do svadje je doslo kad su snaha i svekrva svadjale se, gdje je snaha optuzila da je svekrva kriva za njihov razvod i radi toga joj se htjela osvetiti.

Sinoc je nakon zestoke svadje osumnjicena L.A.A. oduzela noz i nastavila da nanosi jos vise uboda svojoj svekrvi Bajri. Nesretna zena je imala mnogo ubodnih rana po svim dijelovima tijela, i to je toliko jeziva scena bila da su se svi sokirali.

 

TRENUTNO sada javno tuziteljstvo u Novom Pazaru provodi istragu o ovom jako gnusnom zlocinu sa namjernom da se otkriju svi detalji u vezi toga. Napominjemo da je osumnjicena kako se ranije i saznalo nakon rastave od supruga preselila za Bosnu i Hercegovinu.