Osumnjičeni za ubistvo malene Danke odlucio zavrsiti agoniju- DVA DANA RAZMISLJAO I KONAČNO PRELOMIO! “Konačno će reći gdje je tijelo?”

Jedan od glavnih osumnjicenih za dogadjaj koji se desio 26. marta u Boru su Srđan Janković i Dejan. Potraga za tijelom djevojcice i dan danas traje. U pocetku je Dejan odlucio da u potpunosti saradjuje sa vlastima i davaoa je sve detalje oko događaja pa cak i metode koje su koristene da se tijelo ostavi. Ali izazov nastaje kada je Srđan koji je od pocetka odlucio da suti odbio da iznosi bilo koje detalje o tom slucaju.

Dejanov prikaz događaja se u nekim trenutcima pokazalo kao tacno ali on nije svjestan ni sam bio kakve su to bile Srđane radnje poslije. Ostali su kasnije nepoznati detalji sta je to tacno Srđan uradio i gdje se tijelo odnijelo, Iako su napori policije bili veliki veliki pomak u istrazi u slucaju malene Danke nije se desavalo a tijelo se nakon 2 mjeseca gubi ni gdje nema.

Sada nekim spletom događaja Srđan je kako otkriva tuziteljstvo u ovom slucaju je odlucio da preokrene situaciju i da sve objelodani kako bi se ova agonija okoncala konacno. Moramo da kazemo da su narodne mase sve ovo jedva docekli i da svi jedva cekaju sta ce se desiti na kraju a anjvise roditelji u svemu ovome naravno.