Ona me je godinama varala a ja sam zatvorio česmu: Možda sada ne dobije ništa! ŠOK INTERVJU HARISA DŽINOVIĆA! “Sa sinom se divna majka nije čula mjesec i po.”

Juce u Prvom osnovnom sudu u Novom BEOGRADU, Pjevač Haris Dzinovic i njegova odabranica Melina Dzinovic su stavili tacku na svoj brak.

Nakon razvoda Haris je odlucio po prvi put da da veliki intervju u kojem je otvorio dusu u njihovom braku, o odnosu i svemu.

On je istakao da je saznao da ga je Melina varala godinama iako je imao sumnje nikada to nije provjeravao.

Haris je u svom intervju rekao da osjeca olaksanje jer je sada sudski razveden i istakao je da je ovo proces koji je bio jako brz i nije bilo odlaganja. ipak pokazao je razocarenje i bol radi saznanja da ga je Melina godinaam varala. Naglasio je da je oduvijek njemu porodica bila sve i osjetio se izdan i prevaren. osim toga najvise ga boli nepostovanje i nezahvalnost, nego ta materijalna situacija koja se desavala.

Haris je rekao da i sam ne zna sta ce da bude sa imovinom i rekao je da zakon je taj koji ce odrediti sta to treba da pripadne Melini. On kaze da su on iodvojeni neko vrijeme i da je ona nestala iz kuce i da izbjegavala susret sa njim i u prisustvu djece drugacija je bila. Haris naglasava da nikada nije bio nasilan prema njoj i da uvijek sto je radio bilo je dobro pa se pita zasto je sve to zasluzio od nje.