Porodila se, rodila blizance a onda zanemila od šoka! LEKARI zurili da vide cudo, otac mislio da je OVO VELIKA GREŠKA

Šta bi ste vi kada bi bili roditelji koji cekaju blizance a onda kada se rde mozete da vidite jedno crno a jedno bijelo. Vjerujemo da se majka sokirala onog trenutka kada je ovo vidjela i da se frapirala. Otac nije mogao da vjeruje da ovo vidi. Mi danas cemo da pricamo o blizancima koji su posebni koji su pokazali cijelom svijetu sta se desava.

OBRTOM sudbine Stesi i njen suprug su ostali u soku u februaru 2019 godine kada su blizanci stigli na svijet. SVI SU U VELIKOM cudu bili, Danijel je dobio tamnu kozu a David se rodio bijel, sa svjetlom kozom i takvom kosom. Kasnije je otkriveno da David ima albinizam a to je neobicno genetsko stanje koje pogadja jednu od 20 hiljada osoba na cijelom svijetu.

 

On je svojim izgledom i svojom raznolikoscu ovaj mladi decko je dobio veliku popularnost na Instagramu te za kratko vrijeme dobio 20.000 pratioca. Stacey ne prestaje da iznenadjuje sve kada objavljuje slike sa ovim divnim i sarmantnim decacima. I u zrelim godinama blizanci plijene paznju pa svi jedva cekaju da im pridju i da ih vide. Neki susreti su neugodni jer jednostavno nepoznati ljudi ih ispitiju.