Ona ne zna šta će sa novcem, kupa se u milionima! Sada njena stara majka otvorila vrata trošne kućice i pokazala gdje je Viki odrasla (FOTO)

Viki je nasa pjevacoca koja je dugo vremena na estradi ali do sada nije imala neke bitne odluke koje su bile u javnosti. Ona je odlucila da jednoj televizijskoj kuci da pokaze svoje rodno mjesto i svoju voljenu majku i brata. Majka joj se zove Zorka a brat joj je Vladica a javnosti do sada nismo mogli da ih vidimo jer nije toliko javno ni pokazivala. Viki je rekla da je uvijek se trudila da sve o sacuva kao njenu privatnost.

Majka joj je oduvijek bila jako iskrena i rekla je da svaki los novinarski natpis o njoj kcerki i dan danas je povredi kao i prvi dan iako se odavna naviikla da je ona javna licnost i da je u javnosti. Istakla je da jako voli da gleda Zvezde Granda ali kada krene provokacija na njen racun nije joj jednostavno. Njena majka i kuca u kojoj zive pokazuju da ona potice iz jedne jako skromne porodice i da cijeni i vrednuje porodicne vrijednosti zaista.

Viki je jako sretna za svojom porodicom i jako je zadovoljna sa svim sto ima. Ona je rekla da svoj zivot ne bi mogla ni da zamisli bez njih i da je najveca njena podrska bila bas oni i da su t bez obzira sta se desava.