Ona nije mogla više da čeka od njegove smrti: Konačno pronašla sreću i prepustila se njegovom zagrljaju- ovaj muškarac joj vratio osmjeh na lice a svi ga znate (FOTO)

Za sve koji ste zaboravili Marinko Rokvić je napustio ovaj svijet radi teške bolesti koju nije htio da dijeli sa javnosti i koju je nosi ponosno i borio se. Iza sebe je ostavio sinove, unuke i svoju suprugu Slavicu a kako su mediji prenijeli i 4 mjeseca od kako je MArinko umro ona nije izlazila i trudila se da bude sama i tuguje sama izmedju cetiri zida a sada sepojavila u javnosti i mnogo se komentara u vezi toga pojavilo.

Veliki sok je bio njegov odlazak a njega su se oprostili mnogi prijatelji kolege i clanovi porodice a njegovim sinovima je bilo jako tesko jer su se borili za njega. Danima i mjesecima nisu mogli da shvate i prihvate da njega vise nema i to je velika tuga. SADA SU ODLUCILI da Slavici pomognu da je izvuku iz kuce i ona je uspjela na zimu da ode malo na Kopaonik.

 

Ljudi su odmah poceli da komentarisu da ona osmijeh ima ponovo na licu i sve joj je ovo trebalo poslije Marinka da bude sretna a sa druge strane drugi su je osudili ali mislimo da je ona zasluzila da bude sretna, da bude dobra i sretna majka i baka i da njen unuk uziva u njenom drustvu.