Njena vila košta 5 miliona eura, skuplja i elitnija od Cecine! POGLEDAJTE ko sa estrade ima najskuplje vile na estradi a po prvi PUT SE POJAVILA OVA MLADA PJEVAČICA

Do sada sve narodne mase mnogo su citale o vilama, o kucama i o raznim materijalnima stvarima koje imaju javne i poznate licnosti a danas mi govorimo o nekim pejvacicama i pjevacima koji su dosta novca ulozili da bi kupili neke skupe domove.

Da li ste znali da Vera Matović ta koja ima najskuplju vilu na estradi a za to rijetko ko zna. Njena vila je preskupa i kosta vise i od Cecine a kako ste u samom naslovu mogli da vidt ona je pet miliona eura a vi sada zamislite koliko je to novca. Sada u nastavku pogledajte kako ona izgleda i koliko je u nju ulozila.

Onda se nakon nje nalazi vila od Gorana Bregovica kako su strucnjaci sada procijenili vrijednost nejgova vila je u jednom jako luksuznom naselju a kosta preko 3,6 miliona eura. Ispod teksta mozete da vidite kako ta vila izgleda i koliko novca u sve to je ulozeno.

Ceca se sada nalazi na trecem mjestu a vila u kojoj ona zivi i sa kojom je zivjela sa svojom porodicom vrijedi oko 2, 5 miliona eura a sada je i renovirala pa sada po nekim savjetima strucnjaka ona kosta 3.3 miliona eura. Ona je ovu kucu naslijedila od svog bivseg supruga koji je svima poznat a to je Zeljko Raznatović.

Ovdje na spisku je i Milos Bojanic koji ima dvorac koji kosta 1. 5milion eura.