Ona se godinama čuvala za brak sa Bikovićem a on dobio sina sada! BRANKICA Sebastijanović se oglasila!

Javnost je luda za Milošem Bikovićem a on je omiljeni glumac nacije i tako se pratio svaki njegov korak a posebno mediji su pratili sta on radi kada se govori o ljubavnim vezama a on je to sve tako dobro krio.

Prve zene koje su se pojavile u javnosti sa njim jeste mlada glumica Brankica Sebastijanović. Njihova veza je trajala određeni period a spekulisalo se da je Brankica cuvala nevinost za Bikovića. Suprotno očekivanju, do vjenčanja nije stiglo i svako je krenuo svojim putem. Oni su i nakon veze uspjeli da zadrže prijateljske odnose. Nakon razlaza Brankica se povukla iz javnosti i to se moze vidjeti iz njenih aktivnosti sa društvenih mreža. Ona je sada sreću pronašla u ljubavnoj vezi. Miloš je dobio sina 9. januara i to samo nekoliko dana prije svog rođendana. U intervj uza medije on je rekao kakve emocije vladao kada je prvi put ugledao sina.

Imati dijete i držati u rukama je izvor radosti. Iako se ja nastavljam baviti poslom, ali ne postoj nešto što bi se moglo porediti sa 9. januarom rekao je Biković.

Jako sam sretan jer je proslo sve glatko. I beba i Ivana su zdrave i jedva cekaju da dodju kuci. A kada se radi o njegovom izgledu… Mozete samo da pogađate?