Kako mogu žene od 42 godine da nose ovakve FARMERKE! Stručnjaci dali komentar na ovo, starijim damam neće biti svejedno! (FOTO)

Sada za vas jedna tema koja je zaista osjetljiva i ona je povezana i sa modom trenutnom koja vlada kod nas. Kada izađemo napolje i kada se pogleda oko sebe mozemo da vidimo da  se moda promijenila totalno kod muškaraca ali i žena. Danas žene nose siroke pantole dok muškarci vole da nose jako uske brojeve, skoro pa pripijeno uz tijelo.

 

Naravno da znamo da ima mnogo muškaraca koji su patrijarhalno odgojeni ali veliki broj zena misli da se radi o tome jer je mozda i iskrivljena. Ako tome dodamo da sada muškarci briju svoje tijelo cijelo i da imaju frizuru koja je drugačija moze se reci da se sve okrenulo naopako,

Tako danas mozemo reći da zene forsiraju uveiko da nose farmerke koje su na nekim mjestima poderene. Naravno da je uredu kada se vidi mlada djevojka koja je tako obučena ali kada vidimo neke zrelije zene koja ima i porodicu a hoda takva ulicom, poderana pitamo se da li je to uredu? Poznati svjetski mediji su uradii anketu gdjje su rekli da li zene smiju da nose poderane farmerice dok je 63 posto njih reklo da mogu.

Nemanja Milošević koji je poznati kreator iz Srbije je rekao da je jako smijesno da žene od 50 godina se oblače kao neke klinke a ne kao zene svojih godina.

KOJE JE VAŠE MIŠLJENJE NA OVU TEMU?