“ONI se mene sada boje.” Melina prosla pored sina Kana kao ga da i ne poznaje! O ODNOSU NJIHOVOM OVO REKLA!

Poznata modna dizajernica Melina Dzinovic je sve zaprepastila kada je rekla kako su to napeti odnosi sa njenim sinom Kanom, nakon razvoda koji se desio od poznatog pjevaca Haris Dzinovica. Susret izmedju Meline i Kana je bilo uznemirujuce a to je toliko nevjerovatno iskustvo jer svima se cini da ona nije svjesna da on i postoji kao da nije ga ona rodila.

Situacija koja se nedavno desila da je Melina Dzinovic nezakonito stigla u kucu svog bivseg supruga Harisa Džinovića koja se inace nalazi na Senjaku a sada skupa on tu zivi sa svojom djecom Kanom i Djina. Incident koji se desio, velika medijska pozornost se stvorila.

Tada je HARIS koji je bio tada očevidac provale obavjestio policiju i radi toga Melina je zurno napustil vilu u svom automobilu vjerovatno koji joj je Haris kupio. Slika Meliine koja slucajno prolazi pored svog sina Kana je sve iznenadila i uznemirila jer je sve izgledao kao da je pored nje prosao stranac koji joj je bio neprimjecen od strane nje. U intervju poznat pjevac je otkrio da je jako kivan na Melinu i da ne nikako ne razgovaraju i da se nada da ce tako i da ostane.

U jeku cijele ove napetosti sto se tice njih i veze modna dizajernica je nedavno pocela da prica o nekoliko tema te je tu i ubacila u raspravu i potomke. Melina je ranije izrazila zadovoljstvo sa potomcima i rekla je da e gaji prema njima nista i to je sve toliko razbjesnilo.