Ostao bez kose, izgubio mnogo kilograma ali nije odustajao ni jedan trenutak! ALJOŠA VUČKOVIĆ POBEDIO BOLEST pa se pojavio u javnosti! (FOTO)

Glumac ALjosa iako je suocen bio sa naglim gubitkom kilograma ali i kose on nije htio da se preda ni da da bolest utice na njega. On se hrabro borio i suprostavio. Danas njegova bolest je samo neka daleka uspomena na koju je odlucio staviti tacku. Iz ovog iskustva on je dokazao da samo hrabri pobjedjuju i da kroz zivot treba da bude tako i nikako drugacije od toga.

Njegova priča o otporu i odlucnosti pokazuje da je imao snagu koja je navladala sve i teške prepreke i tu ga ucinila jacim i boljim. Aljosa je inace inspiracija svima koji se bore sa svojim izazovima, podsjeca ih da trebaju biti istrajni i pozitivni i da razmisljaju o tome da se problemi mogu rijesiti i pobjediti.

Aljoša je postao simbol nade i otpornosti u svojim putovanjima. Njegova prica postice druge da trebaju da prihvate svoje borbe i da iz njih izadju samo jaci. Glumac je nekada jako cijenjen bio i postao je poznat po ulozi jako sarmantnog doktora IVE U POZNATOJ seriji Bolji zivot. Nazalost iako je imao veliku slavu morao je da se povuce jer ga bolest zadesila.

Aljosa je rekao da bolest je bila takva da nije mogao ni ti jedan posao da radi. Rekao je da se osjecao jako lose i da je to bio razlog zasto nije mogao da poduzme nikakve akcije. Odlucio je da ne govori o specificnosti svoje bolesti.