IZGLEDA DA SU PONOVO SKUPA? Bogdan objavio zajedničku sliku sa proslave rođendana! SVI SU ovo naslućivali i čekali a sada su dobili i potvrdu (foto)

Bogdan Srejović je poznati Beogradski biznismen a siroj javnosti je postao jako poznat kada je prije dvije godine uplovio u ljubavnu romansu sa poznatom pjevacicom Svetlanom Cecom Ražnatovič. Naiem Bogdan ej bio među prvim muškarcima sa kojim je Ceca odlucila da se pojavljuje javno i radi toga medije je jako interesovalo njegov privatni zivot, ko je i sta je i cime se bavi!

Mnogi su mislili da ce njihova veza da traje jer se skoro pa nisu razdvajali pa cak se govorilo i o tome da se Bogdan preselio u Cecinu vilu na Dedinju kao i da bi oni mogli uskoro da stanu i na ludi kamen. Ali prevarili su se oko svega toga. Njihova veza nije toliko potrajala a o njihovom raskidu se dosta govorilo i sve je to zaista iznenadilo. Ceca je u saopštenju o njihovom raskidu rekla da ce oni da ostanu prijatelji do kraja zivota.

Bogdan je kako se nama cinilo podnio tesko raskid te je trebalo mu vremena da se oporavi. Ali kada se oporavio stupio je u vezu sa Jovanom Ljubisavlević koja je bila učesnica rijalitija a koja je sada i po struci voditeljica. Vezu su krili i demantovali naslove ali onda su odlucili sve javno da kazu. Jovana je u rijalitiju ostavila partnera Luku sa Stefana Karica ali njihova veza nije opstala pa je krenula sve sa Bogdanom od ojeg se sada ne razdvaja nikako. Bogdan je nedavno slavio svoj 40.ti rodjendan a ona je sada nekoliko slika objavila na kojima se vidi kako sa njim razmjenjuje njeznost.