“Otac me se odrekao prije mog rođenja…”

Prije nego što sam uopće došao na ovaj svijet, moj otac je donio odluku da me napusti. Znatiželja me navela da se raspitam o njegovom identitetu, ali majka je šutjela, ostavljajući me bez odgovora.

Usmenom predajom od poznanika sam saznao njegov pravi identitet. Prilikom našeg slučajnog susreta u gradu, prošao je pored mene kao da smo potpuni stranci.

Nakon što se prije dvije godine razbolio i primio u bolnicu, otac je bezosjećajno izrazio svoju ravnodušnost prema mom stanju.

U vrijeme kada je moja majka trudna sa mnom, on je već bio u braku nekoliko godina i bio je otac dva sina. I nakon 30 godina moja majka i on održavaju blizak odnos.

Tijekom intimnih druženja majka bi me povremeno ostavljala samu i savjetovala mi da obavijestim baku da je otišla posjetiti prijateljicu.

Imati roditelje poput mojih je žalosna okolnost, jer je nepravedno da se itko opterećuje takvim roditeljima.

BONUS ČLANAK:

Već nekoliko tjedana glavna tema emisije u emisiji je razvod Harrisa i Meline Džiinović, koji su zajedničkim snagama odlučili trajno prekinuti svoju 22-godišnju vezu.

Pjevač je u nedavnoj ispovijesti otvoreno priznao da ga je Melina ostavila, a sada je iznio i dodatne informacije o krahu braka s modnom dizajnericom.

“Ona je otišla, a ne ja. Razlozi njezine odluke su joj poznati. Ova situacija je za mene mogla biti izazovna prije godinu, možda godinu i pol dana, kada je moja obitelj bila u rasulu. Svi smo živjeli zajedno , a samo je dama odlučila preseliti se, dakle, izgledi za pomirenje nisu bili vjerojatni, mislim, to je kao prerezati štrucu kruha na pola i pokušati je ponovno sastaviti.” Ovo su riječi koje je Haris izgovorio pred kamerama Una TV.

Nedavno je Harris donio odluku da konačno prekine šutnju i otkrije razloge razvoda, što je prvi put da je to učinio.

Prevareni suprug Haris Zinovič razbio je medijsku šutnju otkrivši istinu o raspadu braka s nekoliko godina mlađom talentiranom dizajnericom Melinom. Suprotno uvriježenom mišljenju, ona je odlučila prekinuti vezu, a ne on. Nesvjestan okolnosti koje su dovele do njihovog rastanka, Haris je iskreno priznao da muževi često ostaju nesvjesni nevjere do samog kraja.

Treba napomenuti da su se putevi Harisa i Meline prvi put susreli 2003. godine. Ugledavši je u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, Haris nije mogao pronaći mir sve dok nije osigurao njen broj telefona.