Ovo je žena koja ima 7 doktorata, 5 sinova i 2 kćerke! NA njoj je odjeća od 10.000 dolara! OVO JE NAJLJEPŠA ŽENA KATARSKOG EMIRA

Danas malo govorimo o supruzi katarskog emira a njeno ime je Sheikha Moza Bing Nasser i oduvijek je bila dama koja je imala poseban i karakteristican stil i ona je jedna od tri njegove supruge.

Oduvijek ju je krasila elegenacija i poseban stil koji je nosila.

Supruga katarskog emira postaje 1977. godine jako mlada sa samo 18 godina ali je punoljetna bila. Diplomirala je na katarskom univerzitetu nakon 9 godina od udaje.

Ona je odlucila da svo svoje znanje koje ima primjenjuje redovno u praksi te je oduvijek bila i jako aktivna u raznim organizacijama, kao sto su to bile Arapske demokratske organizacije, MNOGE organizacije za obrazovenj, znanost, razvoj i razne podrske zajednici i programima za pomoc djece. Pogledajte sada u nastakvu neke njene slike i vidite o kakvoj zanosnoj ljepotici se ovdje radi.

 

 

 

 

Ona kada se pojavi svi zastanu, dah staje jer se ne pamti ovakva kolicina ljepote. Pored toga ona je divna majka 7-ro djece na koje je jako ponosna a vjerujemo da su i oni na nju kao na majku.