Otišao i zauvek odnio dio njenog srca! NEUTEŠNA NE ZNA KAKO DA TO PRIHVATI- Kuća popularne pevačice zavijena u crno (FOTO)

Poznati i proslavljeni harmonikaš Đorđe Đorđević kojeg svi znaju kao Piloš koji je rođeni brat od naše poznate pjevačice Zlate Petrović a on nas je nazalost napustio kada je ostavio veliki trag na sve, te ožalašćena pjevačica ne zna da li ce se ikada nakon ovoga moci oporaviti jer je bol elika. Kako se navodi on je zadnje sate proveo zavezan za bolnicku postelji a pjevacica Zlata Petrovic je vjerno bilo uz njega tokom cijelog boravka i njegove borbe.

Nakon nastupa ona  je podlijelila srpceparajucu vijest o smrti njenog btata i odmah je dovelo do toga da ona ode brzo iz zračne luke. Prema izvoru koji je jako pouzdan brat Zlate Petrović je nekoliko mjeseci prije imao probleme sa jetrom i radi toga je i na kraju hospitaliziran.

U znak počasti prema sestri Zlati on je odlucio da svojoj kcerki da isto ime. Ona je sada mlada i nadarena djevojka koja nosi ime Zlate i ima jako veliku privlacnost i slicna je svojoj tetki te ima i veliki talenat za pjevanje. Iako se njena slava nije prosirila ali ona je pronasla sve kako treba na međunarodnoj pozornici. Piloš je bio jako velika legenda sa nasih prostora i on je bio poznati nas harmonikaš.