Otišla sam sa suprugovom ljubavnicom na kafu – Prvo sam joj htjela oči iskopati, dok se nije desilo OVO!

Marija nedavno je podijelila svoje osobno iskustvo na popularnom internetskom forumu “mumsnet”. Priča se vrti oko njenog razvoda i teške odluke koju je morala donijeti, ostavljajući svog sina s mužem unatoč njegovoj nevjeri.

Marija je već bila svjesna da je njen suprug sklon flertovanju s drugim ženama, ali je nadala se da će se promijeniti. Nažalost, umjesto da prestane, njegovo koketiranje je postalo još intenzivnije.

Trenutak u kojem je otkrila njegovu prevaru bio je šokantan, kao scena iz lošeg ljubavnog romana. Slučajno je poslao Mariji poruku namijenjenu drugoj ženi, Katarini, s imenom ove druge žene.

Kada se vratila kući, Marija je odmah suočila supruga s njegovim postupcima. Iako je na početku negirao, na kraju je priznao prevaru. Ispričao se i tvrdio da je bila greška, a Marija mu je, želeći mu vjerovati, oprostila.

Međutim, nije ni slutila da će on, iako diskretnije, nastaviti vezu s Katarinom. Prije donošenja konačne odluke, Marija je odlučila kontaktirati Katarinu i razgovarati s njom.

Pronalaženje Katarine nije bilo teško jer je bila jedina osoba s tim imenom koja je pratila njenog supruga na Instagramu. Poslala joj je poruku i iznenadila se kada je Katarina pristala na sastanak na kavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *