Saša Popović u ogromnom problemu – Tajna afera sa OVOM poznatom pjevačicom je isplivala u javnost!

Sasa Popovic jedna je od najpoznatijih javnih ličnosti na domaćoj sceni. Njegova romantična prošlost i ljubavni život opširno su dokumentovani, u jednom trenutku dominirajući naslovima naše publikacije.

Pre venčanja sa Suzanom, imao je romantičnu vezu sa Zlatom Petrović, sa kojom je održavao čvrstu i prijateljsku vezu. Međutim, nedavna otkrića su otkrila da Saša Popović ima skrivenu ljubav prema još jednoj cenjenoj pevačici.

Ova voljena pevačica je niko drugi do Biljana Jevtić. Iako veza nije išla dalje od prijateljstva, Sasha je otvoreno priznao da je dugo maštao o njoj. Saša je otkrio da je veoma zaljubljen u Viljajevtič i da provodi dosta vremena sa njom. Priznao je da su ga fascinirali njene prirodno seksi grudi.

Naša interakcija je bila ograničena na sastanak koji nam je organizirala pokojna Rada Todorovich Babić. Tada sam tek počinjao i moje tijelo je bilo više zaobljeno.

Tada sam prvi put sreo Sašu. U to vrijeme nisam bila potpuno svjesna njegovih osjećaja prema meni, ali to otkriće nije imalo negativnih posljedica. Nikada nisam obraćao veliku pažnju na njega, posebno u pogledu njegovih ličnih kvaliteta ili ličnih karakteristika.

Mogu samo da potvrdim da je bio divan prijatelj i partner, ali nikada ga nisam video u romantičnom svetlu.

Bilo je to 1983. godine, nedugo nakon što sam započela karijeru, slučajno sam upoznala Aleksandra i od tog trenutka prestala je sva moja romantična bavljenja drugim muškarcima. Vila je to dala nakon što je otkrila dugo čuvanu tajnu Saše Popovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *