OTKRIVENO – Evo kada Ceca odlazi iz Zvezde Granda! POGLEDAJTE koliko je zaradila za ove 2 godine (FOTO)

Kada mi govorimo o Zvezdama Granda prvo sto mislimo jeste da su tu takmičari ali pored njih naravno da su najvece face i clanovi zirija.Stalno se prave neke promjene sto se ticu inace clanova a od samog pocetka su tu Dragan Stojkovic Bosanac, Marija Serifovi. U ziriju su prije bili i Zorica Brunclik pa i Jelena Karleuša ali su i oen radi nekih nesuglasica jednostavno napustile takmicenje, i ostavile praznine.

Kao sto smo mogli jednom prilikom da kazemo 2021. godine Ceca postaje clan Zvezde Granda i sjela je na mjesto Jelene Karleuše. Postalja se oduvijek pitanje koliki honorar Ceca ima za sudjelovanje u ovom takmicenju kao i koliko vremena ce tu da bude to jeste koliko je ugovor potpisala.

Na osnovu sada svih novih informacija koje su se pojavile saznali smo da je ona tu do juna 2027 godien kada njen ugovor sa Grand produkcijom istice. Prema informaciajam koje su dobili mediji Ceca nece ostati sa honorarom od 600 holjada eura to jeste 200 hiljada eura po sezoni. Naime od septembra njen honorar raste.