Ova 4 znaka horoskopa obogatiće se do kraja ljeta: Neće znati šta s parama, stižu im darovi s neba

Ovan ima priliku doživjeti značajan ekonomski napredak prije kraja godine, osobito ako se posveti njegovanju svojih umjetničkih talenata. Njihova odvažna narav i odlučna samouvjerenost mogu ih odvesti u neistražena područja unutar poslovne sfere.

Djevica

Prema Noviju, Djevice su poznate po svojoj praktičnosti i odlučnosti, osobinama koje mogu dovesti do značajnog financijskog uspjeha. Novi sugerira da Djevice imaju potencijal akumulirati bogatstvo kroz pothvate poput ulaganja u nekretnine ili pokretanja vlastitog posla.

Blizanci

Prirodna sklonost Blizancima prema prihvaćanju novosti i upuštanju u nove pothvate daje im sposobnost da postignu financijski uspjeh. Usmjeravanjem svoje energije prema prodajnim ili marketinškim nastojanjima, postoji velika vjerojatnost da će do kraja godine ostvariti znatnu financijsku dobit.

Jarac

S krajem ljeta na horizontu, Jarci mogu predvidjeti blagotvoran utjecaj nebeskih energija koje će ih ohrabriti da iskoriste prilike u svojoj karijeri i iskoriste poslovne napore. Jarci imaju veliku vjerojatnost zarade napredovanjem na svom profesionalnom putu, mudrim financijskim ulaganjima ili nadgledanjem značajnih pothvata.

Horoskop

Astrološka karta, koja se obično naziva karta rođenja ili horoskop, vizualni je prikaz koji se koristi u astrologiji za opisivanje položaja planeta u vrijeme rođenja pojedinca, u odnosu na jedan od mnogih sustava koji se koriste u astrološkim kartama.

U području horoskopa mogu se identificirati dvije osnovne kategorije: uobičajeni horoskop i složeni horoskop. Složeni horoskop formira se spajanjem dva različita horoskopa, miješanjem pojedinosti o lokaciji i vremenu kako bi se stvorio novi prikaz. Suprotno tome, kompozitni horoskop sastoji se od više pojedinačnih horoskopa, pri čemu se položaji planeta za svaku osobu prosječuju kako bi se odredio konačni ishod.

Za one koji žele steći dublje razumijevanje svojih bračnih odnosa, ova vrsta horoskopa pokazala se neprocjenjivom. Njegov primarni fokus leži u razotkrivanju temeljnih motiva koji stoje iza različitih radnji i želja. Dok se natalni horoskop isključivo koristi za analizu osobe A, progresivni horoskop ispituje kretanje određenog planeta u odnosu na druge u natalnoj karti. Ovo slijedi načelo jedne diplome godišnje. Nadalje, solarni horoskop, koji se usredotočuje na nečiji rođendan, nudi duboke uvide u nadolazeću godinu za pojedinca koji se analizira.

Nasuprot tome, tranzitni horoskopi prate planetarna kretanja unutar polja i planeta natalnog horoskopa. Sinastrija, ili usporedni horoskopi, uključuje usklađivanje dva natalna horoskopa radi usporedbe. Na kraju, horarni horoskop odnosi se na određeno pitanje na koje se može odgovoriti s da ili ne, postavljeno u točno određenom trenutku.