Ovakvu damu ne možete često da vidite na ulicama Beograda! OVO je supruga Dragana Stojkovića Bosanca! Radi ovog detalja, samo se komentari nižu

On je dugogodisnji clan zirija muzickog tamičenja Zvezde Granda, a njegovo ime je Dragan Stojković kojeg svi znaju kao Bosanac. On je harmonikaš, kompozitor, producent i stekao je zaista veliku popularnost.Osoba je koja svoju privatnost cuva samo za sebe. Porijeklom je iz Sarajeva, odrastao je u Konjicu od 1970-tih odina je u Beogradu.

Sa svojom suprugom Dunjom je dugo godina u braku, mozda cak i vise od četiri decenije. Nakon braka koji su otpoceli 1977. godine njihova porodica se siri prvo sinom Aleksandro, a osam godina poslije radosno stize i kcerkica koja sada plijeni publiku kao pjevacica pod umjetnickim imenom Džidža. Oni sada, bracni par uziva u vikendima obilazeci polako lokalnu pijacu tu uzivaju i tu svoje vrijeme koriste.

Od samog pocetka sam bio siguran da je Dunja partner koji je pravi za mene i savrsen. Ona se oduvijek brinula o meni, stalno mi spremala omiljena jela. Ona je osoba koja zaista kuha savrsena jela a njene punjene paprike su nesto najbolje, te i ukusne poslastice kao sto su kafaif. Kadaif od moje Dunje je broj jedan i ne moze se porediti ni sa jednim kojim sam do sada probao.