Ovdje žive ALEKSANDAR VUČIĆ I PRVA DAMA: Tamara otvorila vrata porodičnog doma, jeste li očekivali ovako nešto?! (FOTO)

Tamara Vučić, cenjena prva dama Srbije, čuva određeni nivo privatnosti kada je u pitanju njen lični život. Iako o njoj postoje ograničeni podaci, znamo da ona ima 42 godine i da se udala za Aleksandra Vučića 2013. godine. Zajedno su 2017. godine na svijet dočekali sina Vukana. Prema pisanju srpskih medija, Tamara je zaposlena u Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije od 2010. godine. Naime, aktivno se bavi humanitarnim radom i često prisustvuje raznim dobrotvornim akcijama.

Na početku njegovog prvog mandata zadržala je relativno prigušeno prisustvo, ali kako je vreme prolazilo, počela je da se sve više uranja u srpske društvene krugove. Godine 2014. razorna tragedija zadesila je par jer su tragično izgubili bebu samo tri dana prije zakazanog porođaja. Prva dama Srbije je javnom izjavom otvoreno priznala ovaj srceparajući događaj.

Ljubav i toplina zrači domom Tamare Vučić, obavija svaki kutak i pretvara ga u pravu oazu u kojoj dvori njen sin Vukan. Porodična kuća, prostrana i okupana prirodnim svjetlom, odiše ambijentom u kojem dominiraju meki, blistavi tonovi. S vremena na vrijeme, prva dama svoje pratioce na Instagramu počasti pogledima svog omiljenog kutka stana, ponosno otkrivajući da lično nadgleda njegovo upravljanje. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, ona nudi pogled na raskošnu dnevnu sobu ukrašenu pomno odabranim bijelim namještajem, izvrsnim ukrasima i naznakom cvjetnih aranžmana.

Elegancija i prefinjenost koju Tamara Vučić oličava kao prva dama savršeno se ogleda u dostojanstvenoj atmosferi njenog doma. Kuhinju, prostor u kojem Tamara njeguje dragocjene trenutke sa sinom, krasi paleta mirnih bijelih nijansi. Tokom prazničnih dana, rezidencija poprima poseban šarm, jer prva dama i predsednik Srbije zajedno stvaraju očaravajuće iskustvo za svoje voljeno dete.