OVO JE BLAM GODINE O KOJIMA SVI GOVORE! Bekuta se pohvalila novim luksuznim stanom a kada je otvorila frizider tu je ugledala OVO (FOTO)

Kada spomemo Anu Bekutu moramo da kažemo da je ona dugo godina na sceni i mozemo da vidimo da je tokom svih ovih godina uspjela da stekne velike albume i hitove i veliki broj publike koja je jako voli i podržava u svemu sto radi i u cemu se bori. Ona je neko ko je odlucio da mnogo puta otvori vrata za medije a kako stoji i po naslovu mozemo da vidimo da ni sama ne zna sta se tu nalazii u njenom dobu jer kada je ona po prvi put otvorila frizider i pokazala fanovima kako sve to izgleda jasno je bilo da je prazan. Pogledajte sada i video snimak koji smo spremili za vas da vidite kako luksuzan dom zaista ima ali fizider je toliko skroman bio da su o nemu svi govorili.

 

 

Ona je u nekoliko navrata rekla da slabo je kuci da ima mnogo nastupa i gostovanja ali neki ljudi to nisu razumjeli i naravno da su se samo nizali komentari o frizideru Ane Bekute ali naravno uvijek ima oni koji je vole brane i na sve to imaju komentar koji je pozitivan. Ne bitno je prazan frizider. Ona ima novca ona sebi priusti sve sto joj treba.