Ivan u braku sa 3 žene i ne planira stati! KAD ME JEDNA NALJUTI NE MOZE ME IMATI MJESEC DANA! Evo šta one na sve to kažu (FOTO)

Njegovo ime je Ivan Sukhov a inače on je čovjek koji sa svojih 34 godine ima tri supruge. Natalie je njegova prva zena ali ona je i jedina njegova zakonska supruga. Sa njom je kod maticara sklopio brak i to sa zakonom a prema drugima se ophodi isto tako jednako kao i prema prvoj supruzi Natalie iako nikada vjenačnja sa njima nije se desilo jer je nemoguce. U braku moze da bude samo sa jednom zenom a da bi drugu ozenio ipak bi se morao razvesti sa prvom.

 

Nataija je tokom razgovora za medije rekla da je na samom pocetku jako teško bilo, da se nije mogla naviknuti na sve tto sto im se dešava ali od kako su stigla djeca, jednostavno sve postaje drugačije. Shvatili su da imaju veliku porodicu i da je to najbitnije i da se to treba njegovati i paziti. Kod njih jednostavno nikada nema ljubomore, nema ljutne i ono sto je bitno jeste da Ivanu i djeci ne fali nista da se sve dogovore skupa. oni ne provode vrijeme svi zajedno nego jednostavno jedna pa druga pa treca. Ali ima jedno pravilo ako jedna ne bude dobra odmah ide kazna od mjesec dana.