OVO JE BRUKA KOJA SE PAMTI: Supruga saznala da je muž vara pa mu u perz’ervativ stavila ljepilo! KADA JE HITNA STIGLA NISU NI SLUTILI OVO (foto)

Kao sto ste mogli da vidite danas u svijetu desava se sve i svata a kako je sada 21 vijek sve to mozemo i da vidimo na drustvenim mrežama posebno ako se desi da mediji sirom cijelog svijeta krenu da to objavljuju i da ova vijest preplavi sve.

Jedan covjek koji je ostvaren koji je dugo u braku i koji je imao suprugu koja mu je vjerna ali je on bio taj koji je nju varao prema svim ovim saznanjima. Kada je njegova supruga to saznala odlucila mu se osvetiti ali prije toga se posavjetovala i sa prijateljicama.

Onda se dešava situacija da u njegov prezer’vativ stavi jako ljepilo i ponovo je sve zapakovala. Kada je mus imao odnose desilo se da je zaglavio u svoju ljubavnicu i radi tga su morali pozvati hitnu pomoci. Svi ljudi koji su bili ispred bolnice mogli su ih vidjeti i snimiti a i vi pogledajte slike koje su nastale od ovog slucaja koje govore zaista mnogo vise od hiljadu rijeci.

Šta mislite da li je nakon ovoga se desio razvod braka?

Pišite u komentarima!