Šta se desilo s Darkom Lazićom- kakvu ovo modu fura! Nestao onaj lijepi zanosni čovjek! “ON SE OSUŠIO, SAMO MU GLAVA OSTALA” (FOTO)

Sto se tice naseg regiona Darko Lazic je zaista poznat jer je godinama na estradi a sve ove godine dok je tu na sebe je skrenuo mnogo paznje raznim situacijama koje je radio. Danas kako mozete da vidite govorimo o njegovom izgledu i mozemo da kazemo da je za kratko vrijeme od debelog dosao do kost i koza i to komentarisu i ljudi. On je neko ko je dobivao pozitivne komentare radi toga jer je izgubio mnogo kilograma ali i to se desilo jer je uradio skracivanje zeludca ali sada su komentari takvu da je zaista pretjerao i da vise mu to ne pristaje.

Darko je sada objavio jednu sliku koja je izazvala mnogo komentara a onda su ljudi poceli da pisu sve i svasta a uglavnom je bilo to da ne mogu da vjeruju da mu se ovo desilo i pitaju se gdje je nestao tako lijep dečko Darko kojeg su svi znali, privlacan i simpatičan.

poceli su da se nizu komentare da on visi ne lici na covjeka da se skoro pa osusio a sada se postavlja i pianje da li on planira da se ovdje zaista ili jednostavno da ide ovim putem pa da se dovede do velikih zdrastvenih problema!