OVO JE LJEPOTICA KOJU JE NINO REŠIĆ JAKO VOLIO! Majka Sandre Rešić konačno u javnosti! (FOTO)

Kada god u javnosti se spomene ime Nine Rešića z anjega imaju samo riječi hvale jer je on zaista dobar pjevač bio. Ono sto je sve sokiralo i potreslo jeste da je on jako mlad napustio svijet, a to se sve desilo prije 11 godine. Bio je ona vrsta pjevača koji je zaista neponovljiv i njegova karijera je uvijek bila na vrhuncu a njegove pjesme se slusaju i dan danas. O kvalitetnu njegovih pjesama i karijere govori se i dan danas a njegova kćerka Sandra Rešić je odlucila naravno da krene ocevim stopama.

Svi se dobro sjećate kada se Sandra pojavila na sceni i odlucila da otpjeva pjesmu od svog pokojnog oca Nine i tada je bila učesnica rijalitija Zadruga. Ono sto su svi rekli ejste da se ona u tome jako dobro snasla.

U tom trenutku situacija je bila teska jer posla nije bilo radi virusa pa naravno da nije htjela da sjedi skrštenih ruku nego je odlucila da pronađe rješenje. Kako kaže se i najbolji i najjaci pjevaci su tada kukali a ovi mladji su se borili. Sada mozete da vidite na slici kako to izgleda majka od Sandre Rešić, velika ljubav od Nine Rešića.