Ovo je mladi pjevač koji je Šerifu preoteo ženu- VELIKA BRUKA, POJAVILE SE SLIKE- Šerif dao bogastvo da ta informacija se ne pojavi

Svi mi znamo da je pjevac koji se zove Amir Rešić inace dobro svima poznat po svom nadimku Nino oduvijek bio na estradi dobar i cijenjen ali je malo ko govorio o njegovom privatnom zivotu. Ono sto se zna jeste da je on jako mlad napustio svijet sa samo 43 godine i to radi problema zdrastvenih koje je imao. Jasno je da bi u braku sa majkom od Sandre Resic koje je naslijedila od svog oca ali malo ko zna da je on bio i sa suprugom od poznatog pjevaca Serifa Konjevica a ime joj je Jasna Konjevic.

U tom periodu kada su bili skupa Jasna i Serif su se razvali a kako je i spominjao sam Nino oni su kao plod ljubavi dobili kcer po imenu Amela a on je prema svim kcerkama bio jako posten iako radi svog burnog zivota on nije mnogo vremena provodio sa njima a na kraju je rekao i da se radi toga kaje. Jednom prilikom je rekao da je cuo da Serif j bijesan na njegai da je trazio da mu se ljudi osvete za sve to iako je to daleko od istine jer je Jasna bila daleko slobodna kada je Nino uplovio sa njom.