Pokojnik nikada ne dolazi u vaš san bez nekog razloga: NJEGOVA DUŠA OD VAS TRAŽI SAMO JEDNO A ovaj znak znači samo JEDNO! (FOTO)

Koliko puta vam se desila situacija da ste sanjali neku pokojnu osobu i da ste se ujutro probudili a da pojma niste imali sta to znaci i u cemu je problem. Mnogi kada se probude ujutro osjecaju da su im osjecaju pomjesani a mi sada vam donosimo nekoliko tragova koji govore o pokojnoj osobi.

Analiza snova inace spada u neke drevne babilonske tradicije ali kada se sanja preminula osoba ona je znacaj zaista veliki. Ima velika tuga radi njihovog odlaska pa cak i neke komunikacije koje se desavaju putem njihove  pojave.

Imaju neka vjerovanja ako pojedinac sanja preminulu osobu nakon procesa koji je prosao od zaljenja to jeste da od njih tada dobija neke smjernice. Sa druge strane ako vam se to desi odmah nakon smrti drage osobe u snu ce te vidjeti da vam fale neke poruke. Povremeno pokojnik nece da prica us nu alo to znaci da su tu uz vas i prisutni su.

Prema nekom vjerovanju uobicajno je da nasi preminuli i voljeni cekaju u potpunosti da mi zavrsimo proces zaljenja prije nego li stupe u kontatk sa nama i onda se trude da neke poruke efikasno dodju do nas. Ako se pojave u snu to znaci da su uspjesno vec presli u zagrobni zivot. MOGU NAS posjetiti da nas uvjere da su tu, bilo uz neki poznati miris ili neke njihove omiljene pjesme koje se jave na radiju.