OVO JE NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNAK:

Među horoskopskim znakovima postoje osobe sa izuzetno oštrim intelektom, jer njihov um radi nevjerovatnim tempom od 100 puta na sat, čineći ih neotpornim na prevaru.

Inteligencija dolazi u različitim oblicima, pri čemu su neki tipovi inherentni, dok se drugi razvijaju tokom života.

Pojedinci poseduju različite instinkte kada je u pitanju reagovanje na nepoznate okolnosti; neki se oslanjaju na svoje prethodne susrete, dok drugi posjeduju urođenu sposobnost da se snalaze u novim situacijama bez napora. Ovi faktori, zajedno sa brojnim drugim, doprinose inteligenciji pojedinca. Astrologija je samo jedan od mnogih faktora koji igraju ulogu u ovoj zamršenoj jednadžbi.

Jedinstvene karakteristike svakog horoskopskog znaka su opšte poznate. Ovan je poznat po svojoj nezavisnosti, Škorpija po odanosti, a Devica po organizovanosti. U studiji koju su sproveli britanski istraživači, nivoi inteligencije različitih znakova zodijaka ispitani su analizom broja Nobelovih nagrada dodijeljenih od 1901. godine.

Blizanci, nesumnjivo najinteligentniji među dvanaest horoskopskih znakova, postigli su izuzetnu prekretnicu osvojivši zapanjujućih 97 Nobelovih nagrada u prošlom vijeku. Ovo izvanredno postignuće služi kao dokaz intelektualne snage pojedinaca rođenih pod ovim znakom. Ako niste bili akademski briljirani tokom srednjoškolskih godina, sada je savršena prilika da iskoristite svoj neiskorišćeni potencijal i prihvatite svoje urođene sposobnosti.

Prema Astrofameu, Blizanci se naširoko smatraju najinteligentnijim astrološkim znakom zbog njihove nepokolebljive posvećenosti izvrsnosti i neutažive žeđi za znanjem. Njihova urođena radoznalost tjera ih da stalno pomjeraju svoje granice i postignu veličinu u svakom poduhvatu koji poduzmu.