Ovo je najtužnija pesma na estradi: Majka posvetila svom pokojnom sinu a ubrzo za njim i ona sklopila oči! VELIKA TUGA I BOL

Jedna od jako tužnih pjesama sa naše estrade koja krije veliku tugu, Marina Tucaković je bila tekstopisac a ona nas je napustila 19. septembra 2021. godine nakon jako teške borbe sa bolešću. NEPISANO PRAVILO tada jugoslovenske muzike pa i kasnije je glasilo ovako “Ako zelis hit pjesmu, onda pozovi Marinu Tucakovic.” S obzirom da je napisala preko 4000 pjesama ona je stekla reputaciju hitmejkera. Raspravljalo se o tome koja je to cijenjena publika a onda je sve privukla velika paznja balada od pjevačice Natase “Hiljadu nula” koja je bila na albumu Orginal. Marinine usluge za velike uspjeha pjevaca i pjevacica je godinama ukorijenjeno. Medju onima ona koje bila posebna i dobila je hit je i Ana Nikolić kojoj je napisala pjesmu Mišo Moj a to je pjesma posvećena njenom sinu Milošu. Ana je istakla da je to jedina pjesma koja je posvećena njenom sinu biala.

“Pjesmu sam stvarala u najtežem periodu svog zivota. Razmisljala sam dugo o tome ko bi mogao da prenese sve ove moje emocije publici a onda sam odlucila da bi to mogla da bude Ana Nikolič- Da podsjetimo Milos Radulović sin od Marine Tucakovic i Fute je umro u decembru 2008 godine a 21. decembra 2022 godine je umro i njen drugi sin isto tekstopisac Milan Laća Radulović.

Kako ej Ana jednom prilikom otkrila Marina joj je otvoreno iznosila svoje misljenje i uvijek je od nje dobijala savjete. Za pjesmu “Bilo je lepo” Nikoliceva je htjela promjene iako je bila i skepticna malo. Kako je razgovarala sa Marinom da se tekst malo pročačka, Marina joj je tada rekla : “Šta da se čačka, bre, PA ovo je biser pravi biser.”