Ovo je naša klasična SRPSKA estrada! Zorica zapevala u kafani pa pala i slomila ruku, a oko nje gosti, obasipaju je eurima! (foto)

Ona je naša starija pjevačica koja je rođena 5. juna 1959 godine u Kosjeriću u Srbiji. Zorica Marković je pjevačica narodne muzike. Iako je imala samo osam razreda osnovne škole, veliku slavu je stekla tokom svojih ploča koja je izdala. U mladosti je prije pjevanja se bavila cuvanjem ovaca. Jako esto mediji je objavljuju a njeno ime povezuje se sa mlađim muškarcima, dok su to svi i govorili da ona voli “piletinu” Mediji su jako često je pokazali u negativnom svjetlu. Zorica Marković je organizovala veselje u svom novootvorenom restoranu.

 

Cijelu noć MArković je držala mikrofon, dizala atmosferu do nebesa i osvajal puliku. Ali onda se dešava da ona pada pri čemu je ozlijedila ruku koja je vec i bila u gipsu. Gosti su i dalje nastavili da bacaju pare pjevacici. Radi njenog nezgodnog pada pozvana je Hitna pomoć. Medicinska ekipa je brzo dosla i utvrdili su prijelom podlaktice. Doktori su stavili gips kako bi se ona sto prije oporavila. Ali to je nije sprijecilo da se vrati i da nastavi nastup i napravi spektakl.