OVO JE OMILJENI PARFEM POZNATIH SRPKINJA: Miriše na skupo i luksuz a traje cijeli dan- CECA I JELENA KORISTE ISTI

Da li ste znali da kroz moc mirisa, moze da se odrzi jedinstvena preferencija i da se ostavi dojam na ljudima oko nas, bez obzira gdje bili i gdje se pojavili. Svaki parfem sluzi kao pecat neke indivirualnosti i znaju da zauzmu posebno mjesto u srcima ljudi.

U Srbiji su žene skupuile kolekcije parfeme koji imaju jako veliki kvalitet i koji je dugotrajan. Naše poznate dame su odlucile da podijele koji su to njihovu omiljeni mirisi. Iako svaki dan, svake sedmice pojavljuju se novi mirisi imaju mnogi pojedinci koji godinama ostaju vjerni samo svojim parfemima onima koji godinama krase kozu. Među njima je i Nataša Bekvalac koja je inace prepoznatljiva po mirisu.

Jelena i Nataša imaju istu sklonost pa Chanelovom parfemu Coco Mademoiselle. To je kombinacija citrusa sa nekim prizvukom pačulija, i to je inače potpis koji je karaktetristican za Chanelovo mirise.

“Oduvijek me privlači snažan i postojan parfem koji prije svega odise sa senzulanošču i privlačnosti i samim tim pokazuje zavodljive zene. Chanel je dosljedno bio moj omiljeni brend za miris. Ja sam sada zaljubljena u Chanel Coco Mademoiselle, NO 5, a ima jedan parfem koji je tajno oružje za zavođenje a to je Beige.” – rekla je Jelena.