Majka obilazila skupa ljetovanja a ona isla na hemoterapije! “Odbila da proda stan, da bi se ona izliječila i da bi joj pomogla.” OVO JE NAJVEĆA BOL ISIDORE BJELICE

Isidora Bjelica je bila u braku sa dramskim piscem Nebojšom Pajkićem i skupa iz njihove ljubavi se rodilo dvoje djece. Isidora inače dolazi iz jedne jako prestižne loze a njen otac je poznati šahovski veelmajstor i novinar Dimitrije Bjelica a majka joj je Nevenka a inače je bila bivpa nastavnica engleskog jezika. Isidra je osoba koja je imala tokom zivota jako izazovne teme a jedna od njih jeste i zamršen odnos koji je imala sa roditeljima.

Kada je bio rođendan Isidora je Dimitriju javno sada uputila iskrene cestitke i rekla je da je otac uvijek imao veliku ljubav za razliku od njene majke. Kada su je u jednom casopisu pitali o vezi sa ocem a Isidora je rekla: “Cijelog zivota imala sam patnju radi okolnosti. Moja ljubav prema majci nema granice, i to je pojacalo bol koju sam osjecala. Nisam od onih koji sudjeluju u obmanama ili lažima. Svoje najskrivenije misle i osjećaje izlažem cijelom svijetu. Jako sam veliku bol dozivjela kada me je majka napustila tokom kemoterapije i nije htjela da proda sta radi liječenja njene teške dijagnoze. Kada sam postala majka shvatila sam da to njeno ponašanje ne mogu da prihvatim.”