OVO JE PORODIČNA KUĆA JOVANE JEREMIĆ NA IBARSKOJ MAGISTRALI! Na samom ulasku u Ljig, a u dvorištu zapuštena i zatvorena KAFANA

Na samom ulazu u Ljig, uz užurbanu Ibarsku magistralu, nalazi se izuzetna porodična rezidencija Jovane Jeremić. Unutar prostranog dvorišta ovog imanja nalazi se nekada živahna konoba koja danas deluje napušteno i pusto.

Voditeljka Jovana Jeremić je veoma ponosna na svoj rodni grad Ljig i često ga spominje tokom emisije.

Jovana potiče iz porodice duboko ukorenjene u uslužnoj delatnosti, poznate po marljivoj radnoj etici i posvećenosti gostoprimstvu. O svom odrastanju u kafani uz Ibarsku magistralu, gde se redovno susrela sa istaknutim ličnostima iz javnosti, uvek je bila otvorena. S obzirom na dugogodišnju ugostiteljsku karijeru njenih roditelja, lociranje je bilo lako, jer je njihova kafana u Ljigu poznata lokala među meštanima.

Voditeljka do ovog trenutka nikada nije javno razgovarala o starijim bratu i sestri.

Restoran, koji je nekada bio u Jeremićevom vlasništvu, sada stoji u zapuštenom i napuštenom stanju.

Dragan Stanković, vlasnik pekarske industrije, u romantičnoj je vezi sa voditeljkom “Novog jutra”, uprkos njihovoj 14-godišnjoj razlici u godinama. Oboje kažu da su duboko zaljubljeni jedno u drugo, a ona je nedavno otkrila da namerava da napravi pauzu u medijskoj karijeri.

U Begaljici njen dečko poseduje prelepu vilu sa velikim srebrnim lavovima koji krase ulaznu kapiju, kao i dve velike kuće u dvorištu.