OVO JE POTRESAN RAZLOG ZAŠTO JE NEDA ARNERIĆ ODLUČILA DA DIGNE RUKU NA SEBE: Problem je svima bio jasan, niko JOJ NIJE POMOGAO

Poznata glumica Neda se godinama borila sa teškom depresijom i čak dva puta se desilo da je pokušala samoubistvo. Tog teškog kobnog dana prije 4 godine kada je njeno tijelo otkrio brat. Glumica mu prvo nije odgovorala na pozive on je otisao u njen stan i tada je vidio nesto stravično.

Smrt supruga prije godinu dana je bila kap koja je prelila čašu u njenom zivotu. Neda nikada nije krila borbu sa depresijom ali je rekla da je osoba koja se najviše brinula o njoj je njen suprug. Godinu dana je uspjela da prezivi bez njega ali onda se desilo ono strasno.

“Dođeš kući, skuhaš kafu i onda sjedneš na dotelu i sve što čujes jeste tisina Svako za sebe moze da odabere samocu ili slobodu.- rekla je Neda kada je govorila o svojoj depresiji. Ona je govorila zadnje vrijeme kako bi jako voljela da napiše priču o svom zivotu, tacnije knjigu jer je zaista burno bilo. Prvi put se udala za kolegu Dejana. Samo dvije godine poslije se razvela ali je sa njim u zaista dobrim i prijateljskim odnosima bila.

SLedeci brak je isto sokirao sve. Ona je izrekla sudbonosno “da” glumcu Rudu koji je od nje bio stariji 32 godine. Niko se ne slaže sa njenim izborom pogotov njena porodica. Njena majka je isto tako bila protiv izbora muškaraca ali Nedu to nije gledala. Brak se raspao nakon tri godine. Kada je kasnije govorila sa Radetom se zaljubila u muziku, tenis, skijanje i prirodu. Neda je mlađa bila i od Radetovog sina.