Ovo je prava, zastrašujuća istina o Baba Vangi!

Baba Vanga, rođena kao Vangelija Pandeva Gušterova (1911.-1996.), postigla je svjetsku slavu kao bugarska proročica zahvaljujući svojim poznatim “proročanstvima” koja su navodno predviđala budućnost svijeta, uključujući događaje koji su bili stoljećima udaljeni.

Publika je desetljećima neprestano čitala i vjerovala “proročanstvima babe Vange”, koja svake godine ažuriraju mediji diljem svijeta, unatoč tome što razlozi iza njihovog nepokolebljivog povjerenja ostaju nejasni.

Cijeli narativ je pogrešan jer Baba Vanga nikada nije dala nikakva “proročanstva”, kao ni svaki drugi prorok. Dobro je utvrđena činjenica da predviđanje budućnosti jednostavno nije izvedivo. Da je moguće, svijet bi bio znatno drugačiji, jer bi sposobnost predviđanja budućnosti imala značajne implikacije.

Upravo zbog toga pojedinci poput Vange (i oni koji propagiraju njezina “proročanstva”) koriste tradicionalnu i dokazanu metodu širenja lažnih proročanstava: komunicirati na način koji je namjerno nejasan i konstruirati narative koji su dvosmisleni i nedefinirani, s mnoštvom mogućnosti koje su otvorene za tumačenje. Ova strategija omogućuje promoviranje određenog proročanstva kao “ispunjenog predviđanja Babe Vange” (ili Nostradamusa, Tarabića ili bilo koje druge lažne figure) kada je u skladu s istinom.

Možda se pitate zašto je stekao tako široku popularnost.

Možda se korelacija može pripisati ranijem uvođenju ideološkog ekvilajzera, koji je tvrdio istovjetnost svih mišljenja i racionalnosti s neracionalnošću, čime je ogolio moral iz srži čovječanstva i otvorio put neobjašnjivim pojavama poput Wanga.

Međutim, taj je narativ najprikladniji za jedan posve zaseban film.

Za kraj, postoji jedan uvjerljiv dokaz koji jasno pokazuje da su baba Vangina dreka onakva kakva ona zapravo jesu – puka dreka.

Dok pregledavamo tekst zaključno s 2022., vrijedi napomenuti da je Baba Vanga dala predviđanja za godine koje su prethodile 2023. Tekst zatim nastavlja s prikazom “pet proročanstava Babe Vange za 2023. godinu.” Sada, u ranim fazama 2023. godine, ispitajmo ta “proročanstva” i procijenimo njihovu točnost.

Zemljina orbita će doživjeti transformaciju.

Prema proročanstvu Babe Vange, 2023. godine doći će do pomaka Zemljine orbite, iako se o tome ništa ne spominje. Upozorava se da čak i neznatna promjena može rezultirati ozbiljnim posljedicama za planet, posebice u pogledu klime i razine mora.

Nepobitna istina ostaje da Zemlja nastavlja kružiti, dok su neporecive posljedice klimatskih promjena i porasta razine mora surova stvarnost. Međutim, to nije posljedica bilo kakve promjene u Zemljinoj orbiti ili proročanskih riječi Babe Vange. Umjesto toga, to je rezultat ljudske gluposti i egocentričnosti, osobina koje potiču ovaj fenomen, baš kao što je Baba Vanga predvidjela.

Oružje biološke prirode

Prema Vanginom proročanstvu za 2023., ona je prorekla da će se značajna nacija uključiti u istraživanje biološkog oružja koje uključuje ljudske subjekte, što bi potencijalno moglo dovesti do tragičnog gubitka bezbrojnih života.

Stvarnost je takva da bi nas, da smo pitali djecu prije 30 godina, mogli pozdraviti s “Dobro jutro, Kolumbo”. Tada se vjerovalo da je Vanga, poznata osoba, otkrila istinu o otkriću Amerike. Točnije, otkrila je da su velike nacije bile uključene u dugotrajno proučavanje i stvaranje biološkog oružja, koje predstavlja ozbiljnu prijetnju životima nebrojenih pojedinaca. Nevjerojatno, predviđanja Babe Vange bila su u skladu s ovom dobro poznatom činjenicom, koju jednostavnom pretragom na Wikipediji može lako provjeriti svatko, čak i oni koji nisu toliko poznati poput nje.

Detonacija nuklearne naprave

Vanga je u svom proročanstvu prorekla eksploziju nuklearne elektrane koja će se dogoditi 2023. godine.

Neka se zna da do eksplozije nuklearne elektrane nije došlo. Kao mjera predostrožnosti, napravljeno je predviđanje za potencijalne incidente u Ukrajini (gdje je postojala stvarna prijetnja) ili Japanu, u slučaju tsunamija. Ovo predviđanje osigurava da će, čak iu dalekoj budućnosti, postojati zapis da je “Baba Vanga prorekla nuklearnu eksploziju 2023. godine.”

Tsunamiji koji potječu od sunca

Prema navodnom proročanstvu Vange, kaže se da se planet Zemlja suočava s neviđenom solarnom olujom golemih razmjera koja bi potencijalno mogla prouzročiti značajnu štetu tehnologiji i rasprostranjene nestanke struje.

Činjenica: Zemlju često pogađaju solarne oluje, što rezultira geomagnetskim olujama kada naš planet presječe njihovu putanju. Nije neobično da elektronički uređaji pokažu reakciju na intenzivnije solarne oluje. Stoga je to slično predviđanju da će “Srbija 2023. godine doživjeti oluju koja će rezultirati određenim stupnjem štete.” Iako ovo proročanstvo može biti točno, to je predviđanje koje bi mogao napraviti bilo koji pojedinac koji posjeduje osnovno znanje i razumijevanje.

Proces rađanja u laboratorijskim uvjetima.

Prema nekim tumačima Vanginih proročanstava, predviđa se da će 2023. godine svjetski čelnici zabraniti prirodno rađanje i umjesto toga se odlučiti za živote stvorene u laboratoriju, a liječnici će imati ovlasti određivati ​​tko se smije roditi.

Jasno, bez ikakvog dodatnog objašnjenja, jasno vam je koliko je ova situacija glupa i besmislena.

Što je tako strašna istina o babi Vangi, kao što je nagoviješteno u naslovu ovog teksta?

Unatoč golemim dokazima protiv toga, još uvijek postoje pojedinci koji odlučuju vjerovati u “proročanstva babe Vange”, iako je istina da ona nikada ništa nije točno predvidjela.