OVO je Srpkinja koja je izvela najveću pljačku! SPAVALA I KITILA SE ZLATOM A ONDA PALA NA NAJVEĆE DNO! Zgodni atraktvni sin zaveo ovu POZNATU PJEVAČICU!

Kroz historiju pljacke mogli smo da cujemo i da vidimo veliki broj slucajeva koji su ostali upamceni po tome kao najvece organizovane pljacke do sada. Jako mali broj slucajeva je bio povezan u ovom slucaju sa zenama koje su i same bile mozak cijele operacije. Mi danas pricamo o zeni koja je iz Srbije a tokom svoje mladosti je napravila veliki broj pljacki.

Olivera Cirkovic koja je bila bivsa kosarkasica je inace poznata clanica medjunarodne organizacije Pink Panter a ona je u isto vrijeme bila vrsna slikarica i spisateljica. Javnost je osvojila sa svojim zivotiom i svojom iskrenoscu u svemu tome.Pisala je biografiju i velika popularnost je sa tim stigla.Prodala je sigurno u 100.000 primjeraka u rekordnom roku. Kako se saznalo ona sada suradjuje sa Draganom Bjelogrlicem kako bi svoju zaista nevjerovatnu pricu prenijela i na platno.

“Ja dok sam odrastala moja porodica je bila jako bliska i svi su bili puni podrske. Imala sam srece jer sam u porodici punoj ljubavi koja je uvijek bila uz mene. moj otac moj najveci zagovornik je rekao: “Moja olivera je spremna za sve,”  Ovo su rijeci koje su mi ulile zaista mnogo samopozzdanja i vjere u sebe i ja sam to prenijela i na sina koji je zaista dobra osoba. On me vidi kao majku i jako sam ponosna na sve imamo.