“Ovo je veliki šok: Hraniš dijete, odgajaš a ono dođe u Zvezde Granda, ovako se obuče i obruka te za sve pare.” POGLEDAJTE U CEMU SE POJAVILA, KAKO JE NIJE STID.”

Danas mi pricamo o nekim zanimljivim stvarima koje se mogu desiti na nasoj javnoj sceni. Sami mozemo da vidimo da ima mnogo javnih i poznatih licnosti a mi sada govorimo o njima velikom broju koji su morali da urade nesto posebno da bi se u tim trenutcima izdvojili iz mase i da bi se mnogo vise pocelo da govori o njima.

Javne licnosti su spremne da parave sve i razne skandale i afere da bi masa bila zainteresovana na njih te da bi se o njima sto vise i pricalo u medijima.

 

Internet je sada jako zastupljen u nasim zivotima i to je tehnologija koja po mnogo cemu ima prednosti a isto tako moze da donese dosta i losih i drugacijih stvari. Javio se sada novi trend gdje djevojke rade sve i svasta, skidaju se u atraktivnoj su odjeci gdje se sve vidi te sve svoje slike objave i na drustvenim mrežama da bi stekle popularnost.

Sve starlete koje su i postale poznate i sama od njih je i Kim Kardasijan je poznata u cijelom svijetu te djevojke je vole i kopiraju je. Vidimo sada da se i djevojke koje se takmice u Zvezdama Granda pojavljuju u raznim kombinacijama da bi bile vidjene i zapamćene i da bi ziri o njima govorio. Sada pricamo i o Nadici Vemezovic koja je sve sokirala kada se pojavila na sceni.

Na sebi je imala kombinezon koji je pokrivao intimni dio a svi su  bili jako ljuti i bijesni jer se ovakva pojavila a kod kuce ima maleno dijete.