Bakica živi sama u selu, niko je nije posjetio 20 godina! JEDNO VEČE ČULA HRKANJE A ONDA UGLEDALA NJEGA PORED SEBE! HOROR (FOTO)

Danas mi pricamo o jednoj jako tzznoj prici koja se desila u jednoj napustenoj zemlji i usamljenoj. Mjesto je jos uvijek obavijeno mrakom i mnogo ljudi za to ne zna. Da li ste ikada imali priliku da cujete za Beridž koji ostaje pust i zaboravljen od drugih. Usred pustoši ima i nada koja zraci inace prisustvom mlade djevojke koju nije imala posjetioce a kasnije postala baka. Iako je ona usamljena, iako odise nepokolebljivom radoscu njen osmijehom i radosti. Sada je ekipa vidjela mnogo gvožđa oko vrata i nisu mogli a da ne pitaju kako i zasto je to tu nastalo.

Ono sto je u ovoj prici zanimljivo jeste prica da je ona otkrila licno da ovako sebi uvede mjere opreza radi jedne situacije koja se desila kobne veceri. Dok govori o ovoj prici ona se sjeca kako je tokom spavanja nju probudilo hrkanje na prozoru spavace sobe. Ona je posegla odmah za prekidacem za svjetlo samo da bi vidjela sta se tu dešava. Onda su vidjeli ogromnog medvjeda koji je stojao ispred njenog prozora sa velikim ocima koje su gledali u njen dom. Svjesna gladnih osvajaca odmah je krenula da se spasi. Uzimajuci stvari u svoje ruke ona smislja plan kako bi se sledeci put zastitila. Shodno tome ove zeljezne sipke je postavila kao barijeri da bi se zastitila.