‘OVO NIJE ZA SCENU, DOVIĐENJA!’ Haos u Zvezdama Granda! Žiri se posvađao zbog stajlinga takmičarke, Ceca joj prišla i PODIGLA SUKNJU!

Sukob Marte Jovičić i 17-godišnje Milice Kostadinović iz Ciriha izazvao je popriličnu pometnju u krugu “Zvezde Granda”.

Večeras je na scenu izašla Milica, članica tima Dragana Stojkovića Bosanca, koja je zadivljujuće izvela “Cvetak zanovetak” i “Aspirin”. S druge strane, takmičarka iz Đoletovog tima svoj talenat pokazala je obradama pesama “Treba vremena” i “Srce moje ne sme da stari”. Ishod večeri bio je prilično neočekivan, jer su obe devojke dobile po tri glasa od Violete, Mili i Bekute, dok su ostali članovi žirija bili suzdržani od glasanja.

Iskreno rečeno, tokom prethodne emisije smo se poigrali sa procesom glasanja i naišli na značajne nesuglasice. Dijelili smo šestice i gdje je trebalo i gdje nije. Lično smatram da bi djevojke trebale da se takmiče u baražu, dajući im još jednu priliku da pokažu svoje talente i daju sve od sebe. Svetlana je izrazila ovakav stav, dok su Marija i Saša optužili Cecu da je prikrila njen komentar.

“Mogu li malo malo prevesti?” zezala se Mara, nakon čega je uslijedilo detaljno objašnjenje mana prisutnih u ovom duelu. (smijeh)

U početnom nastupu, Milica je uspela da izvede pristojan izvod prve pesme, ali je, nažalost, druga pesma od početka do kraja bila potpuno neobična. Bilo je zbunjujuće svjedočiti njenom nedostatku smirenosti, da li sjedi ili leži, bilo je teško odrediti. Moram te pohvaliti za tvoju mladalačku hrabrost. Marta, u nedoumici sam šta ti se desilo. Prva pesma je bila prolazna, ali kada ste probali Stojinu pesmu, pokazalo se da se vaš vokalni stil ne slaže sa njenim. Moram reći da je ovaj program užasno pogrešan, i iskreno sam zatečen. Nisam očekivao ovako razočaravajući nastup od vas – iskrena je nesumnjivo Šerifovićeva kritika.

Ceca je bez oklevanja brzo reagovala na Marin komentar, navodeći da joj je koleginica ovom prilikom pretila.

Potrebne su mi usluge prevodioca, kao što je Marija izričito rekla, “Idi glasaj i odsečiću ti obe ruke”, kaže Ceca, a Mara potvrđuje ovu priču.

Mara je čestitala Kevu na uspjehu i razigrano pružila ruku Ceci uz opasku: „Da, rekla sam joj i evo tačnog ishoda. Bravo Kevo!

Saša Popović je izrazio šok i raspitivao Cecu o njenom iznenadnom strahu od nekoga, na šta je Sneža odgovorila da se Ceca samo šalila.

Prema Svetlaninim rečima, bez obzira na broj dobijenih glasova, deca uvek prolaze u sledeći krug bez ikakvih eliminacija. Međutim, ako dođe do promjene u ovom obrascu, ona će dati svoj glas u skladu s tim.

Prema rečima Snežane Đurišić, obe takmičarke su optužene za stalnu prevaru, što je, kako otvoreno priznaje, uticalo na njenu odluku da ne glasa za njih.

Sneža je iznela mišljenje da je Marta superiorna pevačica, ali u ovoj situaciji nije uspela. Nakon Snežine izjave, njen stav je iznela i Viki Miljković.

Možda ću još jednom izazvati burne reakcije i razne komentare ili odgovore, ali nema opravdanja da ove djevojke ne dobiju još jednu priliku da za njih glasaju. Izgledaš apsolutno zapanjujuće večeras. Moram priznati da obojica imaju izuzetne mentore, iako nismo uspjeli posvetiti dovoljno vremena radu sa kandidatima. Vjerujem da postoji potencijal za rast i poboljšanje njihovih sposobnosti; poseduju potrebne kvalitete za posao, kaže Viki.

Suprotno očekivanjima, ovaj put raspravu u “Zvezdi Granda” nije pokrenuo njen komentar, već reči Ane Bekute.

Ana je izrazila negodovanje, navodeći da ne bi glasala za nekoga ko nosi tange, bez obzira na vremenski period. Smatrala je da je neprimjereno da se kandidatkinje oblače na takav način. Ana je jasno stavila do znanja da bilo koja buduća kandidatkinja koja se pojavi sa tangama neće dobiti njen glas. Milica se, razumevajući Aninu perspektivu, izvinila što i sama nije nosila tange.

Pevačica joj je odgovorila pitanjem kako se ne okreće, na šta je takmičarka udovoljila.

Milica Kostadinović je svoj izbor odeće obrazložila isticanjem važnosti poštovanja „Zvezde Granda“ i uvažavanja ograničenih mogućnosti pojedincima da nastupe na ovako prestižnoj sceni. Popović je potom pozvao Cecu da proveri da li takmičarka zaista nosi tange.

Svetlana joj je bez oklijevanja munjevito prišla, obasipajući je komplimentima za njen izgled, a nakon toga je hrabro intervenisala da je zaštiti, čak i podigavši ​​joj suknju.

– Kakvu lepotu poseduješ, takvu mladost! Vaše tijelo je izvrsno. Dete je zaista lepo, mlado i blistavo – primetila je Ceca, dok je Bekuta nastavila sa njom komentar.

Zbogom, otkrivajuća odjeća! Ovaj odjevni predmet nije prikladan za nastup.

Vikin komentar o tome da Bekuta možda ispod nosi tange izazvao je smijeh svih prisutnih.


Uprkos rezervi, takmičarka je odlučila da progovori i podeli svoje mišljenje o kontroverznom stajlingu.

Kostadinovićeva je otvoreno priznala da nije tip osobe koja želi da uđe u dugačku crnu haljinu, dok je zavet Saše Popovića dirnuo sve do suza.

Saša je u šali napomenula da će na predstojeću reviju doći u tangama.

U posljednjim trenucima mentori su pružili nepokolebljivu podršku svojim takmičarima, bodrili ih za izazove koji ih čekaju u budućim nastojanjima.

Đorđe je strastveno branio svog kandidata, pozivajući žiri da situaciju smatra faulom i naglašavajući da je važno da ne stagnira. Predložio je infiltriranje na trenutne popularne trake kao sredstvo za kretanje naprijed.