Penzionerke se masovno sele u Gambiju i mladim muškarcima ostavljaju mnogo novca! Zauzvrat redovan !ntiman odnos dobijaju! SVI SRETNI

Sada mozemo da vidimo da svi masnovo se pitaju zasto to penzionerke odlaze u Gambiju a vjerovali ili ne ovdje se radi o nekim intimn!m vezama koje dobijaju od mladih muskarac.a

Sada je vlada Gambije se suocila sa velikim brojem problema jer je postala mjesto gdje su starije osobe dolazile da bi sebi osigurale intimne odnose bez nekih posljedica i takva je situacija da to traje sada tri godine.

Veliki broj ljudi smatra da je do nedopustivo jer se na ovaj nacin narusava instituacija porodice i sve sto uz to ide.

U turistickom području jasno m je veliki broj policije a postoje sada i glasine o hapsenju parova koji se vide ali ocito njih nikog nije briga sta ko misli o njima. Svaka kritika koja se vidi oni misle da je to tako da bi svako trebao da gleda svoja posla i vodi racuna o sebi.

“Ne znamo o cemu se toliko frka drzi. Mi zaista ne radimo nista sto je u ovoj situaciji protiv zakona. Kada odete na Tajland vidite gomilu staraca sa mladim djevojkama ali niko nece da se govori o tome. ” OVO JE IZJAVILA BARBARA KOJA IMA 65 GODINA!