ON CE SAM DA IZAĐE: Uklonite krpelja u sekudni uz pomoć samo JEDNOG SASTOJKA!

Kada se krpelj inače zakaci na nase tijelo to moze da izazove zaista veliku nelagodu i mozda i problem. Iako je malen njegovo uklanjanje moze da bude jako tezak zadatak. Sada u sledecem vodicu mi cemo da vam predstavimo jednu efikasnu tehniku da sigurno uklonite krpelja. Kao sto je i prije spomenut krpelj moze da vam izazove zaista problem.

Proces uklanjanja moze da bude tezak i nakon sto se ukloni ima sansa da ce ostaci da ostanu i dalje tu na tijelu,  Radi vlastite sigurnosti preporucuje se da nadjete pomoc strucnjaka u klnici za uklanjanje predmeta. Kada prelazite preko nekog područja koji ima gusto lisce ili visoku travu jako je bitno da zastite svoja stopala nosanjem obuce koja ce vas zastiti.

 

Da biste uklonili krpelja pospite so inace na podrucje gdje ima krpelj i sve to njezno nanesite sa vlaznom vatom. Ovo je tehnika koja ce potaknuti krpelja da se prirodno odvoji za oko 20 minuta. Ako ste zainteresovani da vidite d ali je on uzročnik neke bolesti mozete da ga pregledate u nekoj naučnoj ustaniv. Kada se radi o uklanjanju preporucuje se da se konsultujete sa zdrastvenim radnikom.