PEVAČICA LEPA LUKIĆ NIJE SRPKINJA- ŠOK detalji iz njene biografije! SVI SE PITAJU što je krila takvo nesto bitno (FOTO)

Vjerovatno ste se sokirali a pjevacica Lepa Lukić se ustvari i ne zove tako, nego je to njeno umjetičko ime Ime joj je Lepava Mušković. Ona je rođena u januaru 1940. godine u selu Miločaju koje se nalazi u blizini Kraljeva. Lepa je jako mala sa samo dvije i po godine ostala bez oca, bez ocinske figure koji je umro u saobraćajnoj nesreći a njena majka je Milosija bila njena podrška i uvijek uz nju. Lepa kaze da je njeno djetinstvo jako teško bilo, siromašno i jako cesto se desavalo da nemaju sta da jedu.

Ona je jedne prilike rekla da je kao djevojcica bila jako nestašna ali radi toga je cesto dobijala batine. Lepa je imala i brata RATKA KOJI za razliku od sestre je bilo mirno i povuceno dijete. Lepa je mnogo radila i sa 10 godina je radila sve kucanske poslove a sve to d bi pomogla svojoj majci.

Lepa Lukić radi zdrastvenih problema nije nikada se mogla da ostvsri kao majka. Iako je ostvarila veliki broj svoj zelja a ona ce za djecom uvijek da pati. Ona je 2010 godine pojavila se u rijalitiju Veliki brat, i dobila je lutku o kojoj se brinula kao o djetetu. Kada je zadatak zavrsen a Lepoj uzeta lutka njoj je to jako teško palo. Brat joj je poginuo a ima djecu i ona je tu djecu gledala kao i svoje.