Izjava Ruške Jakić sve iznenadila: “Sve Elitne prostitutke zele da budu voditeljice.” ŽUSTRO PROKOMENTARISALA I JOVANU JEREMIC

Voditeljica Ruška Jakić je nedavno govorila o svojim kolegama i iznijela je šok tvrdnje da 90 posto voditeljic akoje rade ovaj posao jednostavno nisu kvalifikovano za to. Njene izjave su sokirali sve, a komentar je dala i za Jovanu Jeremić i rekla je da na njeno ponašanje niko ne moze da bude ravnodušan.

“Ja koja sam radila na televiziji ne poznajem 10 posto ljudi i to je zaista strasno u ovoj industriji. Drugo kada sam krenula da radim na RTS-u do poznate voditeljice Branke Špiček sam otisla i tu sam ucila da izgovaram slova, recenice i slogove. Danas kada vide vijesti koje mrmljaju to mi je zaista neprihvatljivo.”

Ja sam imala onu moju rubriku “Da svakako, ne nikako,” kako se ko oblači jer moda je broj jedan i ove krpice na meni su znak ko sam ja i gdje sam krenula i kako cu nekome da kazem dobar dan, dobro jutro ili veče. Ne mozes da se pojavis polugo ili imas sukunju ili ne, i da se takva pojavis da razgovaras sa ministrom policije ili takva da dodjes u policiju u 6 ujutro a meni se čini sve da je ona zaboravila da se obuce pa dosla takva.

– Oko 90 posto tih elitnih kako ih spominju, prodaju svoje tijelo za novac i pokušavaju da se uvale svoje tijelo na taj posao. Ja trajem ovoliko jer nikada iza mene nije stojao bogati muz, ni političar, jer preko kreveta nista nisam radila, ljubav sam vodila iz ljubavi.