PITAMO VAS: Da li je pristojno da se žene starije od 45 godina oblače ovako?

Posljednjih nekoliko godina, pojedinci različite dobi, od dječaka od 15 do 45-godišnjih žena, prihvatili su modni trend nošenja poderanih farmerki. Trenutni trend postavlja pitanje da li je prikladno da žene srednjih godina usvoje stil koji podsjeća na srednjoškolke. Iako ovaj poseban stil farmerki može krasiti naslovnicu ‘Voga’, važno je razmotriti da li je u skladu s godinama i ličnim stilom.

Postoje žene kojima su poderane farmerke neverovatno privlačne i odbijaju da se rastanu od njih, dok ima drugih koje ih ne bi nosile ni pod kojim uslovima. Smatraju da su poderane farmerke prikladnije za mlađe pojedince, u skladu sa sentimentom izraženim u stihovima pjesme “Prljavi teatar” koji glasi: “Kad si mlad, svaka ti odjeća dobro stoji…

Prema rečima poznatog stiliste i modnog dizajnera Nemanje Ivaniševića, svaka prilika zahteva poseban kodeks oblačenja, kao što svaka faza života nosi svoje prednosti i posledice.

Prema rečima poznatog stiliste i modnog dizajnera Nemanje Ivaniševića, svaka prilika zahteva poseban kodeks oblačenja, kao što svaka faza života nosi svoje prednosti i posledice.

Smatram da je prilično zabavno da žene u pedesetim godinama i tinejdžerke često imaju slične modne izbore. Po mom mišljenju, svako može da zanese par poderanih farmerki, sve dok vodi računa o svom obliku tijela i godinama kako bi izbjegao bilo kakve modne greške. Kada kupuju farmerke, žene bi trebalo da daju prednost pronalaženju savršenog kroja, jer je to ono što je zaista važno. Od manjeg je značaja, prema Ivaniševićevim savjetima, da li su farmerke distressed ili ne.

Prema njegovoj perspektivi, distressed traper je savršen za ležerne prilike kada želite da projicirate opuštenu vibru, a ne elegantno i staloženo ponašanje. Stoga, možete sa sigurnošću nositi poderane farmerke tokom noćnih izlazaka sa svojom drugom drugom. Međutim, važno je izbjeći da ih pogrešno nosite na svom radnom mjestu, jer bi se to smatralo krajnje neprikladnim.

Nošenje poderanih farmerki će vam zabraniti ulazak u određene javne ustanove.

Imam rješenje za vas za borbu protiv komaraca: jednostavno stavite dvije tegle u svoje dvorište i gledajte kako komarci odlučuju da vas zaobiđu.
U brojnim javnim ustanovama preovlađuje mišljenje da se poderane farmerke, posebno one sa poderanim koljenima, smatraju neprikladnom odjećom. Zanimljiv incident koji je izazvao buru na društvenim mrežama dogodio se prošle godine kada je Beograđanki odbijen ulazak u Palatu pravde zbog izbora odeće – pocepanih farmerki. Osoblje obezbjeđenja joj je dalo instrukcije da izađe iz prostorija i upozna se sa njihovim pravilima oblačenja.

Kako biste izbjegli da se nađete u ovako neugodnoj situaciji, preporučljivo je pažljivo razmotriti svoje postupke prije nego što se obratite sudu ili Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Da li i vi birate da nosite pocepane farmerke, bez obzira na godine?